Οι Εγκαταστάσεις μας

Γραφεία & Εγκαταστάσεις

Στα γραφεία τελετών Ζαχαράκης, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες των ανθρωπίνων υπηρεσιών για τον τελευταίο φόρο τιμής σε μια ζωή που προσέφερε ζωή.

Κάνουμε κάθε τελετή να έχει νόημα. Προσπερνάμε τον παραδοσιακό ρόλο του εργολάβου τελετών.

Προσδίδουμε την αξιοπρέπεια και το σεβασμό για τους εκλιπ΄ντες και παρέχουμε τα εργαλεία και την υποστήριξη στις οικογένειές τους για να τους τιμήσουν, μετατρέποντας μια παραδοσιακή τελετή σε μια τελετή τιμής για τους αγαπημένους που πέρασαν στην άλλη όχθη.

Για περίπου 40 χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στην παροχή υπηρεσιών κοινωνικού έργου – τελετών.

Η εταιρεία – οικογένεια μέσα από την πείρα όλων αυτών των χρόνων είναι αφοσιωμένη στην εξυπηρέτηση πελατών – οικογενειών, βηθώντας να τιμήσουν αυτούς που αγάπησαν και έχασαν.

Για οποιαδήποτε επιθυμία για τη σωστή τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας από τα μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων, έχουμε τα μέσα και τα προϊόντα για την απόδοση το τελικού φόρου τιμής.

Αυτό μεταφράζεται στην επιλογή του φερέτρου, των ανθέων, του ιερού χώρου της τέλεσης του μυστηρίου, τη μεταφορά και τέλος τον τελικό χώρο ανάπασης της σωρού οπουδήποτε στην Ελλάδα, ή στο εξωτερικό.

Όλα αυτά που αντανακλούν το χαρακτήρα και το γούστο της ζωής που έζησαν τα αγαπημένα πρόσωπα, μπορούν να αποτιμηθούν μέσα από την τελετή της ταφής και την τέλεση του μυστηρίου για τη μνημόνευση όχι μόνον του ονόματος αλλά και των έργων που λαμβάνουν χώρα μετά το πέρας σαράντα ημερολογιακών ημερών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Η εταιρεία – οικογένεια, μέσα από την πείρα όλων αυτών των χρόνων, είναι αφωσιωμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών – οικογενειών, βοηθώντας να τιμήσουν αυτούς που αγάπησαν και έχασαν.

*φωτογραφίες γραφείου*

Εξειδικευμένες λύσεις

Οποιαδήποτε και εάν είναι η προτίμηση και η έκφραση κάποιων επιθυμιών για τη σωστή τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας από τα μέλη των οικογενειών των εκλιπόντων, έχουμε τα μέσα και τα προϊόντα για την απόδοση του τελικού φόρου τιμής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ζητήστε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την προσφορά μας για τη διοργάνωση επιμνημόσυνης δέησης ή τελετής. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές, με ποιότητα, συνέπεια και σεβασμό.